Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

O cină împărătească! Furnizorii Casei Regale au venit la masa degustării! „Cireașa de pe tort e ca ceapa de pe calamar!”

 

Confruntarea de astăzi a adus o altă provocare culinară. Farfuriile pregătite de cele trei echipe au respectat un standard foarte înalt, deoarece la masa degustării s-au aflat oameni cu papile gustative extrem de exigente. 

Furnizorii casei regale au stabilit ce culoare își va adjudeca cea de-a șase probă pe echipe și cine va trece prin tensiunea ulterioară a duelului.

Proba a fost cu atât mai grea, cu cât preparatele finale au respectat conceptul de fine dining, în care creativitatea, ingredientele rafinate și gustul trebuie să stea la baza farfuriilor. ,,Vorbim despre tradiție, eleganță, noblețe”, ,,suntem conștienți că trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte înalt”, au mărturisit cei trei chefi. Echipele se vor confrunta în tehnică și imaginație, iar meniul va trebui să includă combinații unice, executate extrem de bine.

Chef Scărlătescu, încrezător, a exclamat: "Sper să-mi trimită şase farfurii înapoi!"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe