Antena Căutare

O cină împărătească! Furnizorii Casei Regale au venit la masa degustării! „Cireașa de pe tort e ca ceapa de pe calamar!”

Confruntarea de astăzi a adus o altă provocare culinară. Farfuriile pregătite de cele trei echipe au respectat un standard foarte înalt, deoarece la masa degustării s-au aflat oameni cu papile gustative extrem de exigente. Furnizorii casei regale au stabilit ce culoare își va adjudeca cea de-a șase probă pe echipe și cine va trece prin tensiunea ulterioară a duelului

Confruntarea de astăzi a adus o altă provocare culinară. Farfuriile pregătite de cele trei echipe au respectat un standard foarte înalt, deoarece la masa degustării s-au aflat oameni cu papile gustative extrem de exigente.

Furnizorii casei regale au stabilit ce culoare își va adjudeca cea de-a șase probă pe echipe și cine va trece prin tensiunea ulterioară a duelului.

Proba a fost cu atât mai grea, cu cât preparatele finale au respectat conceptul de fine dining, în care creativitatea, ingredientele rafinate și gustul trebuie să stea la baza farfuriilor. ,,Vorbim despre tradiție, eleganță, noblețe”, ,,suntem conștienți că trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte înalt”, au mărturisit cei trei chefi. Echipele se vor confrunta în tehnică și imaginație, iar meniul va trebui să includă combinații unice, executate extrem de bine.

Chef Scărlătescu, încrezător, a exclamat: "Sper să-mi trimită şase farfurii înapoi!"

Calamarul i-a dat bătăi de cap lui Angie! "Nu îmi mai simţeam buricele degetelor". Chef Scărlătescu: „Calamare... Unde-s trei, puterea a crescut și opt „clementine” s-au întors de la festinul regesc! Chef Dumitrescu: „Spuneți-mi Flori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x