Antena Căutare

”O faci varză?” Prima probă aduce și primele tensiuni între chefi și echipe! ”Unii cântă și fluieră. Am venit să ne distrăm aici?”

Etapa confruntărilor ia startul cu o probă care pare, la prima vedere, destul de simplă, dar care dă multe bătăi de cap echipelor.

Etapa confruntărilor ia startul cu o probă care pare, la prima vedere, destul de simplă, dar care dă multe bătăi de cap echipelor.

Mâncare tradițională românească reinterpretată, care va ajunge în fața unui juriul format din angajați în transporturi, muncitori ai RATB și Metrorex.

Primele cărți se fac repede! Gust tradițional, ca la mama acasă, dar farfurii care să-i lase fără cuvinte pe cei în fața cărora se vor afla.

Îngrijorarea se vede pe fețele unora dintre concurenți. ”Eu n-am gătit niciodată mâncare tradițională”.

Trei echipe, trei chefi, trei feluri de mâncare: varză cu rață, găluște cu prune și saramură de crap. Fiecare chef pare să aibă un ”cap” de echipă, care e specialist în preparatul ales. După ce se face împărțirea pe sarcini, proba ia startul. O oră pentru a pregăti preparatele!

Cuptoarele se încing, cuțitele se ascut, iar fiecare dintre chefi vine cu câte o strategie. Apar și nemulțumiri între coechipieri.

”Nu toți se concentrează. Unii cântă, fluieră, și-aunci ce facem? Hai să ne distrăm!!”

Primele griji apar atunci când chefii află ce gătește cealaltă echipă.

”Sunt puțin încordat pentru că Bontea pune dulce în farfurie”, spune Scărlătescu, asta după ce, în primul sezon, Bontea a ajuns cu doi concurenți în finală, după ce au gătit deserturi.

Ultimele minute ale probei sunt pline de tensiune! Mamăliga echipe negre nu este gata, crapul nu e scos din oală, însă în final farfuriile sunt gata. O oră! Urmează părerile celor care vor degusta!

  • Doar în perioada 17-23 octombrie, la LIDL ai săptămăna italiană!
CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un adevărat CHEF!... ”- Băi sos de mălai, tu n-aveai ce să cauți aici! - Tu vorbești, compoțel?!” Jurizarea primei probe a iscat un conflict ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x