Antena Căutare

O nouă serie de eliminări de la „Chefi la cuțite”! Cine sunt concurenții rămași în competiție

În ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce au trecut printr-o nouă probă de foc, concurenții dni bootcamp au aflat cine pleacă și cine rămâne în competiție!

O nouă serie de eliminări de la „Chefi la cuțite”! Cine sunt concurenții rămași în competiție
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Au fost momente extrem de tensionate în ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! După ce au pregătit farfurii bune de-a fi servite pe timpul unui zbor la Business class, concurenții au urmărit cu sufletul al gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce concurenți au fost eliminați de la emisiunea Chefi la cuțite

Din mai bine de o sută de concurenți, puțini sunt cei care au mai rămas în competiție. Cei rămași luptă acum pentru cele 15 locuri din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Chefii și-au ales echipele din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cine l-a ales pe Cătălin Rizea, soțul celebrei Adda

Citește și: Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, intrigați de tatuajul unuia dintre concurenți: „L-am făcut la 12 ani”

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” au analizat atent fiecare farfurie, dar și potențialul fiecărui concurent, raportat la competiție și la ce bătălii culinare urmează să se întâmple.

Decizia de-a elinina pe cineva sau de a-i oferi o tunică nu a fost deloc simplă, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Jurații de la „Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte! Ce este „sosul de oaie”, folosit de un concurent din bootcamp... Primii concurenți intrați în echipele conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x