Antena Căutare

Panică la „Chefi la cuțite”! Echipa albastră a făcut o gafă imensă! „Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut neuronii în ghete”

Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu, a făcut o gafă imensă în cea de-a patra confruntare din sezonul șapte „Chefi la cuțite”.

Panică la „Chefi la cuțite”! Echipa albastră a făcut o gafă imensă! „Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut neuronii în ghete”
Chef Florin Dumitrescu.

Mai exact, echipa albastră a uitat să pună un element important în farfurii.

„Am văzut că există un mousse de ciocolată într-un pahar pe care-l văzusem mai devreme pe jos. N-am știu că cala există și este gata și bun de pus în farfurie. Fix când am plecat cu alea să mergem spre farfurie a plecat banda”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Era o bijuterie de mousse cu ciocolată și cu aromă de cafea. Lăsa un gust de ciocolată albă și fructe proaspăt tăiate. Cineva i-a spălat pe creier cumva și le-au căzut neuronii în ghete”, a spus și Paul Mino Niculescu, dezamăgit.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Amalia Bellantoni l-a sos din sărite: „Gata, PLEACĂ de aici! Nu mai pot ... Uau! Victorie uluitoare pentru echipa violet! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x