Antena Căutare

Panică! Lui chef Scărlătescu i se face rău în bucătărie la „Chefi la cuțite”: A fost cea mai grea zi din concursul ăsta"

O nouă zi de confruntări aduce luni la „Chefi la cuțite” multă tensiune în bucătărie. Cu două battle-uri câștigate, chef Dumitrescu e tot mai încrezător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu și chef Bontea, care luptă cu numai patru oameni, tensiunea începe să-și spună cuvântul. 

O nouă zi de confruntări aduce luni la „Chefi la cuțite” multă tensiune în bucătărie. Cu două battle-uri câștigate, chef Dumitrescu e tot mai încrezător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu și chef Bontea, care luptă cu numai patru oameni, tensiunea începe să-și spună cuvântul.

Chef Cătălin ajunge în pragul disperării în timpul probei de gătit pe echipe și are sentimentul că nu-și poate coordona cum trebuie oamenii: acesta se va agita în bucătărie, se va imflama, va da indicații care parcă ajung în neant și, în cele din urmă, va fi nevoit să ia o mică pauză pentru că i se face rău. Îngenuncheat la propriu, chef Scărlătescu va mărturisi că este atât de implicat în acest concurs și că ține atât de mult la echipa sa, încât vrea să îi păstreze pe toți în competiție cât mai mult și să și câștige. Dorința de a face lucrurile impecabil îl va aduce așadar pe cheful echipei mov în pragul colapsului.

„Rând pe rând, fiecare dintre ei m-a supărat. N-am mai reușit să mă liniștesc și am răbufnit de câteva ori. A fost cea mai grea zi din concursul ăsta, de când am început. Astăzi a cam curs sânge”, povestește chef Scărlătescu. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30.

Lucrurile nu stau prea bine nici în rândul concurenților, mai ales că în echipa verde orgoliile încep să-și spună cuvântul. Roxana și Puiu sunt la cuțite și se ceartă tot mai des, riscând să pună în pericol soarta întregii echipe. Ce are chef Bontea de spus rămâne de văzut. Proba pe echipe de luni are ca temă carnea, iar fiecare chef vat rage la sorți tipul de carne cu care trebuie să gătească echipa pe care o conduce: carne de pui, de porc și de vită. Alegerea meniului trebuie să fie una înțeleaptă, pentru că la jurizare vin sportive care au nevoie de o mâncare specială.

Ce concurent va pleca acasă și dacă se soluționează cumva conflictele din bucătărie, telespectatorii Antena 1 află luni, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”.

Brânduşa, purtător de cuvânt RATB, i-a dat gata pe jurații de la "Chefi la Cuţite" cu farfuria ei: "Bravo... Povestiri din cutia de amintiri! Florin Dumitrescu, protagonistul unei întâmplări inedite: "Nu ştia cum să reacţion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x