Antena Căutare

Pare ușor, dar nu este! În ultima probă din Bootcamp, concurenții sunt la un ou distanță de eliminare. Chef Scărlătescu: ”Vom vedea farfurii de mai mare râsul!”

În ultima probă din Bootcamp concurenții trebuie să pregătească un preparat care conține ou. ”Vom vedea farfurii de mai mare râsul!”, le-a spus, sigur pe el, chef Scărlătescu colegilor de platou.

Pentru că nu au fost convinși în totalitate de capacitățile concurenților, chefii au vrut să există în Bootcamp și cea de-a treia probă, înainte de a-și alege cei șase membri pentru fiecare echipă.

Astfel, în ultima probă din etapa Bootcamp-ului, concurenții trebuie să pregătească un preparat care conține ou. ”Vom vedea farfurii de mai mare râsul!”, le-a spus, sigur pe el, chef Scărlătescu colegilor de platou. Mai sunt 30 de concurenți rămași în joc, iar dintre ei doar 18 își vor găsi un loc în una dintre cele trei echipe.

Eliminări în serie! ”Când am aflat rezultatul, am clacat. Îmi venea să plâng”. Jurații au tăiat în carne vie: Au rămas 3... Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis! Ei sunt concurenții aleși să facă parte din cele trei e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x