Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Peștele, ingredientul vedetă din farfuriile gătite de bucătarii de la „Chefi la cuțite”!

 
+4 click pentru
galerie

O nouă săptămână a venit cu noi provocări pentru bucătarii rămași în cursa culinară “Chefi la cuțite”, care în confruntarea pe echipe de luni seară s-au întrecut în a pune pe bandă formula câștigătoare a unui preparat pe bază de pește.

Halibutul, nisetrul și crapul au fost vedetă în farfuriile echipelor, iar rețetele alese de cei trei chefi pentru echipele lor au fost printre cele mai diverse.

Dacă Sorin Bontea a pariat pe un gust mai exotic, iar Cătălin Scărlătescu a experimentat cu plating-ul, Florin Dumitrescu a ales o rețetă tradițional românească, saramura de crap, cu care a reușit să cucerească și invitații speciali.

 La masa jurizării au stat chimiștii, motiv pentru care toți au căutat să creeze farfurii echilibrate și savuroase, iar cămara Lidl le-a stat la dispoziție cu cele mai proaspete ingrediente, ce au completat perfect gustul preparatului de bază- peștele.

Condimente variate, legume de cea mai bună calitate ce    s-au transformat în garnituri delicioase și o gamă de produse ce i-a ajutat să pregătească farfurii de un standard cât mai înalt, toate acestea au fost as-ul din mânecă al bucătarilor în confruntările de săptămâna aceasta, la “Chefi la cuțite”.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI