Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Peștele, ingredientul vedetă din farfuriile gătite de bucătarii de la „Chefi la cuțite”!

 
+4 click pentru
galerie

O nouă săptămână a venit cu noi provocări pentru bucătarii rămași în cursa culinară “Chefi la cuțite”, care în confruntarea pe echipe de luni seară s-au întrecut în a pune pe bandă formula câștigătoare a unui preparat pe bază de pește.

Halibutul, nisetrul și crapul au fost vedetă în farfuriile echipelor, iar rețetele alese de cei trei chefi pentru echipele lor au fost printre cele mai diverse.

Dacă Sorin Bontea a pariat pe un gust mai exotic, iar Cătălin Scărlătescu a experimentat cu plating-ul, Florin Dumitrescu a ales o rețetă tradițional românească, saramura de crap, cu care a reușit să cucerească și invitații speciali.

 La masa jurizării au stat chimiștii, motiv pentru care toți au căutat să creeze farfurii echilibrate și savuroase, iar cămara Lidl le-a stat la dispoziție cu cele mai proaspete ingrediente, ce au completat perfect gustul preparatului de bază- peștele.

Condimente variate, legume de cea mai bună calitate ce    s-au transformat în garnituri delicioase și o gamă de produse ce i-a ajutat să pregătească farfurii de un standard cât mai înalt, toate acestea au fost as-ul din mânecă al bucătarilor în confruntările de săptămâna aceasta, la “Chefi la cuțite”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe