Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Petrecere în platoul de la ”Chefi la cuțite”! Masa de poker le-a adus juraților o provocare inedită

 
+2 click pentru
galerie

Ediția de azi pregătește și o petrecere în platoul de la ”Chefi la cuțtie”, organizată de juratul care va pierde jocul la masa de poker. În stil românesc, cel care se va ocupa de detaliile bairamului va trebui să se asigure că muzica, luminile colorate și aperitivele reci vor fi demne de ,,un chef la Chefi la cuțite”.

Care dintre jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se va afla în spatele acestui moment rămâne să vedem diseară. Tot atunci, telespectatorii vor putea să urmărească și prima probă de Bootcamp ce marchează noua etapă eliminatorie a concursului. Tehnica, rapiditatea și îndemânarea concurenților ce au obținut un cuțit la jurizarea pe nevăzute vor fi testate în această seară, într-o provocare culinară extrem de solicitantă.

Cine va rezista acestui test și cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară, de la ora 20:00, într-o ediție completă a celei mai iubite emisiuni culinare ,,Chefi la cuțite”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe