Chefi la cuțite

Plăcintele juraților ”Chefi la cuțite”, explozie de aromă și savoare

 
+4 click pentru
galerie

Penultima probă a amuletelor a adus săptămâna trecută în platoul celui mai iubit show culinar trei rețete delicioase de plăcinte, pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu luni seară, pe Antena 1.

Coșul cu cele mai proaspete ingrediente Lidl le-a stat la dispoziție maeștrilor ”Chefi la cuțite”, iar viziunea fiecăruia s-a transpus într-o farfurie finală impecabilă.

Învelișul crocant, rumenit, aluatul fraged și compoziția surprinzătoare, acestea au fost elementele luate în considerare de Bogdan Piele, juratul serii.

Și de data aceasta, lactatele de cea mai bună calitate din gama Pilos au fost puse în evidență în trei rețete cu totul și cu totul diferite. Astfel, Chef Bontea a mizat pe gustul autentic al plăcintei de mere cu înghețată de vanilie, în vreme ce chef Dumitrescu a ales să se inspire din bucătăria franțuzească pentru o plăcintă cu spumă de migdale și prune confiate.

O combinație aparte între dulce și sărat a fost regăsită în farfuria lui chef Scărlătescu, ce a pregătit o plăcintă tradițională de brânză și mărar, adăugând și un sos cremos de vanilie, iar savoarea inedită i-a adus și câștigul: ”Românul mănâncă plăcintă cu brânză sărată. Eu am pus tradiția în farfurie. Dar am ales să am și dulce și sărat, pentru că este una dintre puținele combinații pe care eu le iubesc.”, a mărturisit acesta.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe