Antena Căutare

,,Portocala mecanică” a pierdut doi concurenți! Marius și Cristian și-au luat la revedere de la echipa și de la chef Dumitrescu: ”Nimic nu se compară cu ce trăiești în platou”

Emoțiile și tensiunea primelor confruntări pe echipe ,,Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta și-au spus cuvântul, iar echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu a pierdut doi concurenți- Marius Vlad Georgescu și Cristian Bucur. În aplauzele colegilor și ale juraților, aceștia au ieșit din competiția culinară a momentului însă nu înainte de a ne împărtăși experiența fiecăruia, chiar din momentul în care au pășit în prima etapă a jurizării pe nevăzute.             

Emoțiile și tensiunea primelor confruntări pe echipe ,,Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta și-au spus cuvântul, iar echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu a pierdut doi concurenți- Marius Vlad Georgescu și Cristian Bucur.

În aplauzele colegilor și ale juraților, aceștia au ieșit din competiția culinară a momentului însă nu înainte de a ne împărtăși experiența fiecăruia, chiar din momentul în care au pășit în prima etapă a jurizării pe nevăzute.

  • Marius Vlad Georgescu- echipa portocalie ,,Chefi la cuțite”
  1. Cum ai descrie experiența Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

Aspirațională, Inedită și Amețitoare

  1. Ce ai învățat despre tine în această competiție?

Am învățat că deși sunt un bucătar amator care n-a ieșit din propria-i bucătărie, pot să îndrăznesc să aspir la un nivel de concurs cum este ,,Chefi la cuțite” și poate chiar la un nivel de bucătărie profesionistă. Am învățat că în orice faci, o să găsești oameni pe care să te bazezi și de la care să înveți și pe care să-i inspiri. Am mai învățat că orice faci în această competiție, trebuie să nu uiți să te distrezi și să te bucuri de emoții.

3. Ce ai invătat de la chef Dumitrescu, mentorul tău?

Chef Florin m-a învățat că este foartă importantă colaborarea, comunicarea și lucrul în echipă. Că trebuie să caști urechile dar și ochii, că trebuie să te miști repede, dar în același timp gentil și atent și că orice ar fi să faci farfuria să arate precum viață ta...cât mai colorată și cu (bun) gust.

4. Care este punctul forte al echipei din care ai făcut parte?

Oamenii din echipă. Sunt efectiv minunați, dincolo de subiectivism. Irina este o prezență desăvârșită și boemă, Mihai este un optimist convins și sufletist, Cristian este un om care sare în ajutor imediat, Silvian este profesionistul pus pe șotii, iar Ioana este o provocare culinară cu potențial. În jurul tuturor acestor calități ale lor, chiar dacă diferite, se regăsește un numitor comun: spiritul de echipă.

5. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Probă de bootcamp este de departe una din cele mai grele. Dar nu de dificultate, cât de emoții și surmenaj. Cel mai frumos e momentul când ești strigat că treci mai departe…nu contează nivelul. Atunci te validezi pe interior mai mult decât o fac chefii în exterior.

6. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiența din bucătăria Chefi la cuțite?

Deși se transmite, intensitatea și emoțiile pe care le trăiești acolo, prezent fiind, nu se pot vedea și nici simți în niciun fel. Am mai urmărit emisiunea și nu se compară cu ce trăiești în platou. Nu se mai vede nici faptul că deși echipele sunt competitoare, în pauze culorile se „omogenizează” și sunt prietenoase.

7. Un mesaj pentru echipa portocalie?

Știu că și răsăritul și apusul au aceeași culoare ca și echipă noastră. Prefer să văd rasaritul… spercă și voi la fel ! Succes până la finală!

  • Cristian Bucur - echipa portocalie ,,Chefi la cuțite”
  1. Cum ai descrie experiența Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

Provocatoare, inedită, emoționantă.

  1. Ce ai învățat despre tine în această competiție?

Am învățat că pot mai mult decât aș fi crezut, întrecându-mi propriile limite mentale am ajuns să am încredere că ceea ce fac este bine.

3. Ce ai invătat de la chef Dumitrescu, mentorul tău?

De la chef Dumitrescu am învățat despre haosul "organizat" din bucătărie. Niciodată nu aș fi crezut că în spatele unei farfurii reușite este atâta nebunie. Respect tuturor bucătarilor profesioniști!

4. Care este punctul forte al echipei din care ai făcut parte?

Punctul forte al echipei este dat de experiența în bucătărie a colegilor mei, în special a lui Mihai și Silvian.

5. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Cel mai greu mi s a părut lucrul sub presiune. Meseria mea fiind de kinetoterapeut, la un moment dat m am simțit copleșit de diversitatea ustensilelor și ingredientelor pe care trebuia să le folosesc într un timp foarte scurt. Cel mai frumos lucru a fost experiența în sine.

6. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiența din bucătăria Chefi la cuțite?

Emoțiile, stresul, presiunea.

7. Un mesaj pentru echipa portocalie?

Să fie ei înșiși. Dincolo de concurs și premiu, în spatele fiecăruia dintre ei există un OM!

Încă un om din echipa portocalie pleacă din concurs! Gustul copilăriei a încins spiritele în bucătăria ,,Chefi la cuțite... Farfurii de excepție cu punctaj maxim în primele confruntări „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x