Adrian a crescut într-un bloc de la periferia Timișoarei. Când avea numai 5 ani s-a mutat împreună cu familia în Italia unde a făcut școala. De la 10 ani s-a hotărât că vrea să se facă bucătar. Gătea pentru fratele lui mai mare de când abia ajungea la aragaz, așa a ajuns să facă școala de bucătari în Italia.
Cel mai greu moment din viața lui a fost atunci când fratele lui a suferit o criză gravă de epilepsie, dar a fost urmat de cel mai fericit moment din viața lui atunci când acesta și-a revenit complet.
"Problema este că nimeni nu știa că fratele meu suferă de epilepsie".
Adrian nu a mai participat la o emisiune TV până acum. Și-a dorit să participe la "Chefi la cutite" pentru că 'îmi doresc să fiu parte din țara mea". Vrea în echipa lui Sorin Bontea pentru că îl simte apropiat de temperamentul lui.
Pentru această ediția a pregătit Spaghete cu cremă de lapte de oaie aromatizată cu șofran, brocolli, roșii uscate, măsline, ceapă
Top 3 preparate:
1. Gato de cartofi umpluți cu sos
2. Paste cu cartofi și pește
3. Prăjitură cu două creme