Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Preparate dulci și rețete afrodisiace în farfuriile ultimelor confruntări pe echipe

 
+4 click pentru
galerie

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în meniul show-ului multă emoție, tensiune și reacții spumoase, căci bucătarii rămași în competiție au căutat să arate că imaginația, abilitatea și siguranța la bancul de lucru sunt principalul lor atu.

Testele de foc i-au provocat, iar luni seară, cea mai temută dintre probe- cea a desertului, a pus echipele în mare dificultate.

Cu toate acestea, farfuriile finale au fost apreciate de către invitații speciali- cofetari talentați, experți în arta patiseriei și a rețetelor dulci.

Cu ajutorul produselor proaspete din bucătăria Lidl, concurenții au pregătit mousse de ciocolată cu înghețată de fructe de pădure, o tară genoise cu zmeură și brânză de vaci, sau un desert special pe bază de vanilie.

Trupele lui chef Scărlătescu și Dumitrescu, învinși de echipa verde, au trecut și prin proba de foc a duelului, unde au avut de pregătit un preparat afrodisiac, având la bază unul dintre ingredientele impuse.

Au folosit ananas, creveți, ciocolată, piept de rață, foie gras, miere sau ciuperci shiitake și s-au întrecut în imaginație, cu ajutorul Lidl, care și de data aceasta le-a stat la dispoziție cu cele mai ofertante condimente și produse.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe