Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Primărița Irina Onescu de la Chefi la cuțite s-a căsătorit! Cât de frumoasă a fost mireasa din Petriș

Irina Onescu sau „Primărița”, așa cum au numit-o toți în timpul emisiunii Chefi la cuțite, a fost eliminată din concurs chiar cu puțin timp înainte de semifinală.

Irina Onescu, primărița din Petriș (Arad)

Irina Onescu are 34 de ani și este primarul localității Petriș din județul Arad. Se mândrește cu numeroase realizări pentru locuitorii săi, dar și pentru faptul că a candidat independent și a câștigat inimile oamenilor.

„Și la 11 noaptea mă sună oamenii când au probleme, că a scăpat taurul, că s-a electrocutat barza...”, a povestit simpatica primăriță la etapa de jurizări pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

Irina Onescu a câștigat inima locuitorilor din Petriș, o localitate care se bucură acum de mulți turiști care se îndrăgostesc la prima vedere de loc! Împreună cu bătrânii pricepuți din localitate, ea a reînviat tradițiile și obiceiurile și le-a împletit cu miracolul tehnologiei moderne, astfel încât românii de pretutindeni să poată afla cât de adevărată e zicala: Frunză verde de măcriș, curge lapte și miere la Petriș!”

Irina Onescu, primărița din Petriș, la Chefi la cuțite

Înainte de-a deveni primăriță, Irina Onescu a fost reporter de meserie. Chiar dacă a fost eliminată cu puțin timp înainte de semifinala emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, concurenta a spus că pentru ea, participarea la această emisiune a fost un vis de mai demult, ce a devenit realitate! Și a reușit să ajungă mai departe decât se aștepta, fiind chiar singura femeie din echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea!

Pentru cei care nu știu, Irina Onescu (Primărița de la Chefi la cuțite) s-a căsătorit de curând cu iubitul său polițist, pe nume Andrei Lazăr. În mod evident, nunta s-a făcut la Petriș, cu datinile și obiceiurile locului și, mai ales, cu ajutorul femeilor pricepute în ale bucătăriei din localitate!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro