Antena Căutare

Primele imagini din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce concurenți și ce vedete vor face spectacol

„Chefi la cuţite”, unul dintre cele mai iubite show-uri de la Antena 1, revine cu un sezon al premierelor!

Primele imagini din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce concurenți și ce vedete vor face spectacol
Primele imagini din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De luni, 7 septembrie, începând cu ora 20:30, fanii emisiunii vor putea urmări de trei ori pe săptămână aventurile noile concurenţi, dar şi reacţiile chefilor!

Primele imagini din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Vor fi, aşa cum ne-am obişnuit, şi vedete printre printre participanţii din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Starurile se vor întrece cot la cot cu bucătari profesionişti sau amatori, ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu!

citește și: Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, carieră în muzică? Răspuns neașteptat pentru fani: „E una dintre pasiunile mele”

Doar trei zile mai sunt până la premiera noului sezon „Chefi la cuţite”. Sezonul 8 este unul special și a fost și filmată în condiţii la fel de speciale!

Urmează zeci de concurenți cu povești incredibile și preparate delicioase. Printre pasionaţii de bucătărie se numără şi vedete care au ţinut să îşi arate talentul culinar: Ştefan Bănică alături de fiul lui, Speak şi Ştefania, Mario Fresh sau Adriana Trandafir!

citește și: Ștefan Bănică și fiul lui, Loredana, Speak și Ștefania, Alex Abagiu, Ristei, Nico și Adriana Trandafir vin în sezonul 8 „Chefi la Cuțite

„Urmează cel mai frumos sezon din toate timpurile Chefi la cuţite. Doar uitaţi-vă la primele secunde, că apoi înnebuniţi de cap, ce o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi cu Bontea, să îi vedeţi cum se zgârie pe faţă”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu despre rivalii săi.

Urmărește clipul video de mai sus din materialul celor de la Observator ca să savurezi primele imagini din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1!

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, carieră în muzică? Răspuns neașteptat pentru fani: „E una dintre pasiunile me... Filmare incendiară cu Sorin Bontea, în culisele „Chefi la cuțite”! Cum a fost surprins juratul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x