Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În a doua etapă de bootcamp, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut de pregătit un meniu bun de servit pe timpul unei curse aeriene, folosind pui și respectând un buget de 35 de lei.
Sarcina a fost una destul de dificilă, judecând după faptul că orice detaliu contează, de la gust și până la modul în care este tranșată carnea de pui!
Ce decizie au luat jurații emisiunii Chefi la cuțite, în etapa de bootcamp
Un preparat care l-a impresionat din plin pe Cătălin Scărlătescu a fost cel pregătit de Mohamed Ghanem!
citește și: Nu mai există culori pentru echipele „Chefi la cuțite”! Ce surpriză a pregătit Gina Pistol: „Buline?!”
„Uite un preparat foarte interesant”, a exclamat juratul, când a descoperit farfuria tânărului.
citește și: Soțul Addei, surpriză uriașă pentru jurații „Chefi la cuțite”, în bootcamp! Ce a făcut Cătălin Rizea
Emoțiile au fost mari și dorința de-a prinde un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-a făcut pe concurenți să își depășească limitele!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
A răbufnit de față cu toți concurenții! Ce detaliu l-a enervat la culme pe Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite”... Soțul Addei, surpriză uriașă pentru jurații „Chefi la cuțite”, în bootcamp! Ce a făcut Cătălin Rizea...