Antena Căutare

Proba ”alb-negru” aduce un scandal monstru între Bontea și echipa lui Scărlătescu. Chef Sorin își iese din fire: ”Cine-i, mă, asta, de vine să-mi ia mie farfuriile de sub nas?”

După ce ultimele confruntări au fost dureroase pentru chef Dumitrescu și echipa sa, care a mai pierdut un membru, pe George Mihali, iată-i pe chefi în fața unei noi probe.

După ce ultimele confruntări au fost dureroase pentru chef Dumitrescu și echipa sa, care a mai pierdut un membru, pe George Mihali, iată-i pe chefi în fața unei noi probe.

Astăzi, în confruntări, cele trei echipe au provocarea de a găti numai în alb și negru.

Farfuriile lor trebuie să se încadreze în aceste cerințe cromatice și să fie cu adevărat fine și elegante, pentru că vor fi jurizate de artiști, stiliști, arhitecți, oameni cu un simț și ochi artistic foarte dezvoltat.

Concurenții se consultă intens cu chefii și fiecare echipă își alege preparatul cu care își propune să-i dea gata pe invitații eleganți: Echipa roșie alege cheesecake, cea argintie pește cu sushi , iar cea neagră alege pastele ca ingredient principal.

”E o probă foarte grea”, a exclamat chef Dumitrescu la anunțul făcut de Gina Pistol.

Însă fiecare vrea să câștige! Proba debutează cu un scandal între echipa neagră și Bontea. Unul dintre concurenții conduși de Scărlătescu reușește să-l enerveze pe chef Sorin.

Artă pură, marți seara, la „Chefi la cuțite”: Echipele gătesc farfurii în alb și negru... Cum să afli ce gătesc celelalte echipe? Pupături între chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea: ”Ăsta face biscuiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x