Antena Căutare

Proba de foc a degustării! De la burgeri la clătite, festinul culinar al copiilor se termină cu delicatese franțuzești!

 Probele la care sunt supuse cele trei echipe aduc răsturnări de situație, mai ales că chefii ajung la mâna copiilor. Adolescenți de 12, 13 și 16 ani au venit  în platoul emisiunii de la Antena 1 pentru a juriza preparatele echipelor. Iar tema dată este mâncare pe gustul copiilor, care să îi binedispună.

Probele la care sunt supuse cele trei echipe aduc răsturnări de situație, mai ales că chefii ajung la mâna copiilor. Adolescenți de 12, 13 și 16 ani au venit în platoul emisiunii de la Antena 1 pentru a juriza preparatele echipelor. Iar tema dată este mâncare pe gustul copiilor, care să îi binedispună.

Primul degustat a fost burgerul lui Bontea, foarte apreciat de jurați. Au urmat clătitele cu „aluat cam tare”, iar mărul cu caramel al lui Dumitrescu „a fost prea dulce”.

Ultimul chef spune că nu are deloc emoții, pentru că a pregătit cu echipa gri ceva „fără greșeală”.

Între atâtea delicii dulci, Chef Bontea are un altfel de as în mânecă pentru „bună dispoziție”: burgerul!... Chef Bontea a riscat și a câștigat bună dispoziția adolescenților cu burgeri! Clătite „ca la mama acasă”? Nuuuuu, hambu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x