Antena Căutare

Proba duelului impune un ingredient vedetă în farfuriile concurenților! CARTOFUL, cum îl vor prepara rivalii: neaoș românesc sau franțuzesc, ca la Paris?!

Proba duelului impune un ingredient vedetă în farfuriile concurenților: CARTOFUL!

Proba va impune de această dată o altă temă ce pare simplă, dar care le va da bătai de cap concurenților din echipele lui Bontea și Scărlătescu! Fiecare dintre acestea va pregăti un preparat care va avea la bază un singur ingredient vedetă: cartoful.

,,N-aș vrea să găsesc o supă de cartofi și nici un piure”, declară Cătălin Scărlătescu, în timp ce Sorin Bontea va juriza extrem de exigent și declară că nu va trece cu vederea dacă tema impusă nu se va respecta întru totul: ,,ingredientul vedetă este cartoful și asta mă aștept să găsesc”.

Un alt concurent va părăsi în această seară competiția ,,Chefi la cuțite”, iar cei care își păstrează locul la bancurile de lucru se vor duela în continuare către marele titlu.

Răsturnare de situaţie! Chef Henrik Sebok a salvat o echipă de la proba de duel! „Trei clementine întoarse și o lecție d... Şicane între concurenţii echipei mov şi cei din echipa verde! „Eu sunt un URS, mă tem eu de un biet IEPURAȘ?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x