Antena Căutare

Sub cronometru! Ce poți face cu un ou în 20 de minute? Poți ajunge direct în echipe, poți merge la următoarea probă sau... ACASĂ!

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute! 

O nouă probă eliminatorie ia startul! Ideea îi aparține lui chef Dumitrescu și are la bază un ingredient banal: Oul! Și, nu în ultimul rând, un timp limitat: 20 de minute!

La auzul provocării, unii dintre concurenți s-au panicat, în timp ce altora mințile le-au sclipit instant.

Ingredientele adiționale sunt la liber, însă vedeta trebuie să fie oul. Start probă, start impresii!

”M-am uitat cu mare atenție la ei. Foarte mulți au imaginație, sper ca ceea ce au pus în farfurii să aibă și gust”, spune chef Bontea.

După degustare, începem jurizarea! Sunt trei variante pentru concurenți, unii merg direct în echipe, alții merg către o nouă probă, iar pentru cei rămași, concursul se sfârșește aici!

Chef Scărlătescu, singurul pe care nu l-a convins nimeni! Încă! Primele nume care merg la Confruntări au fost rostite!... Tensiune maximă la ultima probă eliminatorie! 15 minute pentru un Biftec Tartar: ”Sunt nebuni! Înțeleg că ne pun la înce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x