Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Profesional îi merge bine! Gina Pistol spune totul despre viața sa personală: "Sunt femeia perfectă din punctul meu de vedere"

 

Gina Pistol are mare încredere în forțele proprii, de aceea se consideră o femei perfectă pentru orice bărbat. Prezentatoarea se simte excelent în pielea ei.

După ce relaţia dintre chef Scărlătescu şi Gina s-a oficializat, focoasa prezentatoare a vorbit despre evenimentul care a apărut în toată presa mondenă!

Este vorba despre o farsă pe care Gina, alături de colegii de la ”Chefi la cuțite”, i-au pus-o la cale burlacului convins, domn' chef Cătălin Scărlătescu.

”Mai oameni buni, sunt un om cu frica de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum sa am o relatie cu fratele meu,mai mare, Scarlatescu...pentru ca e "my brother from another mother" (fratele meu, de la altă mamă - n.r.), asadar, radem, glumim, facem farse...insa fiecare dintre noi are viata lui si iubeste... in alta directie! Fiti cu ochii pe "Chefi la cutite" ca sa vedeti cum reactioneaza un burlac convins intr-o astfel de situatie”, scria Gina pe pagina sa de Facebook, pentru a aduce lămuriri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe