Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

"Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câștigătorul ”Chefi la cuţite”

 

Chef Bontea a scris, din nou, istorie, în cel de-al șaselea sezon. Șeful tunicilor albastre a dat câștigătorul. Munti este cel care obținut marele premiu de la ”Chefi la Cuțite”, dar va face faţă şi provocării colegilor lui de echipă?

Acesta a avut de ghicit, doar din gust și din miros, mai multe condimente și amestecuri folosite la cele mai inedite preparate, gătite de toată echipa albastră a lui chef Bontea, pe parcursul sezonului 6 "Chefi la cuțite". Iar pedeapsa n-a fost deloc ușoară pentru cele pe care nu le-a nimerit!

Nu rata un moment delicios de tensionat cu Munti, câștigătorul trofeului "Chefi la cuțite" și cu toată echipa tunicilor albastre care l-a făcut mândru pe chef Sorin Bontea, aducându-i o nouă victorie în competiția culinară.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI