Antena Căutare

"Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câștigătorul ”Chefi la cuţite”

Chef Bontea a scris, din nou, istorie, în cel de-al șaselea sezon. Șeful tunicilor albastre a dat câștigătorul. Munti este cel care obținut marele premiu de la ”Chefi la Cuțite”, dar va face faţă şi provocării colegilor lui de echipă?

Chef Bontea a scris, din nou, istorie, în cel de-al șaselea sezon. Șeful tunicilor albastre a dat câștigătorul. Munti este cel care obținut marele premiu de la ”Chefi la Cuțite”, dar va face faţă şi provocării colegilor lui de echipă?

Acesta a avut de ghicit, doar din gust și din miros, mai multe condimente și amestecuri folosite la cele mai inedite preparate, gătite de toată echipa albastră a lui chef Bontea, pe parcursul sezonului 6 "Chefi la cuțite". Iar pedeapsa n-a fost deloc ușoară pentru cele pe care nu le-a nimerit!

Nu rata un moment delicios de tensionat cu Munti, câștigătorul trofeului "Chefi la cuțite" și cu toată echipa tunicilor albastre care l-a făcut mândru pe chef Sorin Bontea, aducându-i o nouă victorie în competiția culinară.

Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din vi... Ce le-a adus înfrângerea Mariei și lui Andrei, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, marii pierzători în finala "Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x