Chefi la cuțite

Sezon Special | PREMIERA 30 aprilie | 20.00

"Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câștigătorul ”Chefi la cuţite”

 

Chef Bontea a scris, din nou, istorie, în cel de-al șaselea sezon. Șeful tunicilor albastre a dat câștigătorul. Munti este cel care obținut marele premiu de la ”Chefi la Cuțite”, dar va face faţă şi provocării colegilor lui de echipă?

Acesta a avut de ghicit, doar din gust și din miros, mai multe condimente și amestecuri folosite la cele mai inedite preparate, gătite de toată echipa albastră a lui chef Bontea, pe parcursul sezonului 6 "Chefi la cuțite". Iar pedeapsa n-a fost deloc ușoară pentru cele pe care nu le-a nimerit!

Nu rata un moment delicios de tensionat cu Munti, câștigătorul trofeului "Chefi la cuțite" și cu toată echipa tunicilor albastre care l-a făcut mândru pe chef Sorin Bontea, aducându-i o nouă victorie în competiția culinară.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe