Antena Căutare

Rafinament franțuzesc și savoarea tradițională în farfuriile echipelor „Chefi la cuțite”!

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.

Cei trei chefi au tras la sorți specificul culinar pentru echipa pe care o coordonează: dacă în prima seară bucătăria internațională a stat la baza meniului, preparatele pe bază de pește au fost vedetă în farfuriile celor de la masa de jurizare în următoarea. Toate gatite cu produse Lidl >>

Rafinamentul preparatelor de inspirație franțuzească i-au făcut câștigători pe cei din echipa verde în ediția de luni, iar rețeta tradițională de păstrăv cu mămăligă a echipei portocalii a cucerit detașat în confruntarea de marți.

Articolul continuă după reclamă

Concurenții s-au folosit de imaginație și de varietatea produselor din cămara Lidl pentru a ridica fiecare farfurie la rang de artă.

Prospețimea și savoarea condimentelor au făcut diferența, iar melanjul de influențe culinare a încântat papilele gustative exigente ale invitaților de la masa jurizării.

Bontea i-a scuipat mâncarea! Scărlătescu și echipa mov pierd primul concurent! Doamna Miki pleacă acasă: ”Nu am niciun s... „Portocala mecanică” a dat o lecție adversarilor: au câștigat duelul doar în trei oameni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 noiembrie 2024. Iamina și Camelia au ajuns aproape la final! Ce sumă au câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 noiembrie 2024. Iamina și Camelia au ajuns aproape la final! Ce sumă au câștigat Luni, 04.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x