Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Rahela, secrete din culisele "Chefi la cuţite", după ce chef Scărlătescu a "furat-o" dintr-o echipa adversă

Rahela şi Daniel, doi dintre concurenţii echipei lui Cătălin Scărlătescu, au dezvăluit secrete din culisele "Chefi la cuţite"

Concurenți în echipa mov a lui chef Scărlătescu

Rahela Pîslaru și Daniel Andrieș sunt doi bucătari din echipa mov, condusă de chef Scărlătescu. Rahela a fost de curând schimbată, a trecut din echipa albastră în cea mov, asta după ce chef Cătălin și-a folosit una dintre temutele amulete.

Rahela este de meserie cofetar, excelează în deserturi și este, după cum o descrie Scărlătescu foarte, foarte muncitoare. Este printre cei mai tineri concurenți de sezonul acesta.

"Pe langa experienta din tara, m-am bucurat foarte mult de a lucra si in Londra la Rhubarb ca Demi Chef, unde am gatit la evenimente precum: Royal Ascot", spune Rahela.

Daniel a fost în echipa mov încă de la început. Are o experiență vastă în bucătărie, 15 ani, timp în care a lucrat și pe croaziere. Și-a dorit să fie bucătar de mic. A lucrat cu chefi celebri din România, inclusiv cu Cătălin Scărlătescu și cu Sorin Bontea. Este pasionat de pescuitul sportiv.

Echipa mov are cei mai puțini concurenti rămași

Echipa mov este în inferioritate numerică în acest moment cu doar 3 bucătari. Echipa mov a câștigat doar 2 battle-uri până în momentul acesta și a avut un parcurs cam dificil.

Chefi la cuțite mai are doar două confruntări pe echipe, când se vor stabili semifinaliștii sezonului 7.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube