Chefi la cutite

Răsturnare de situație după finala „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat câștigătorul emisiunii

 

Răsturnare de situație după finalul emisiunii „Chefi la cuțite”! La scurt timp după ce Bogdan Vandici a fost declarat învingător s-a întâmplat ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Fanilor nu le-a venit să creadă că așa ceva a fost posibil!

La scurt timp după ultima bătălie a sezonului cinci „Chefi la cuţite”, Bogdan Vandici, Gabriel Mocanu și Robert Hajdu, ștrumfii jedi cum şi-au zis, au mărturisit că și-ar dori ca pe viitor să lucreze împreună.

 

Iar visul li s-a împlinit mult mai repede decât şi-au imaginat! Timp de două zile în acest sfârșit de săptămână, cei trei maeștri culinari din echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu s-au aflat la Brașov, unde au dat uitării rivalitatea din concurs și au lucrat împreună pentru a pregăti un meniu ieșit din comun!

Recent, Bogdan Vandici a fost declarat marele câștigător al sezonului cinci Chefi la cuțite. Finala a fost o luptă culinară la foc continuu, dar cel mai tânăr concurent din show s-a bazat pe ajutorul colegilor săi de la bancul de lucru, cu care a legat și o strânsă relație de prietenie.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe