Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Răsturnare de situație după finala „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat câștigătorul emisiunii

 

Răsturnare de situație după finalul emisiunii „Chefi la cuțite”! La scurt timp după ce Bogdan Vandici a fost declarat învingător s-a întâmplat ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Fanilor nu le-a venit să creadă că așa ceva a fost posibil!

La scurt timp după ultima bătălie a sezonului cinci „Chefi la cuţite”, Bogdan Vandici, Gabriel Mocanu și Robert Hajdu, ștrumfii jedi cum şi-au zis, au mărturisit că și-ar dori ca pe viitor să lucreze împreună.

 

Iar visul li s-a împlinit mult mai repede decât şi-au imaginat! Timp de două zile în acest sfârșit de săptămână, cei trei maeștri culinari din echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu s-au aflat la Brașov, unde au dat uitării rivalitatea din concurs și au lucrat împreună pentru a pregăti un meniu ieșit din comun!

Recent, Bogdan Vandici a fost declarat marele câștigător al sezonului cinci Chefi la cuțite. Finala a fost o luptă culinară la foc continuu, dar cel mai tânăr concurent din show s-a bazat pe ajutorul colegilor săi de la bancul de lucru, cu care a legat și o strânsă relație de prietenie.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe