Căutare Live

Răsturnare de situație la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat proba de foietaj

În ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin emoții uriașe, la aflarea votului dat de artiștii din distribuția musicalului „Mamma Mia”.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Echipa lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” a părut că întâmpină numeroase probleme în cele șaizeci de minute alocate gătitului.

Proba de foietaj a părut că este mai grea decât s-a crezut inițial, iar bucătarii din echipa cu dungi au terminat farfuria mai târziu. De aceea, echipa lui Sorin Bontea a fost penalizată cu două farfurii.

Cine a câștigat proba din ediția 29 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Banda a mers și au început, încet și sigur, să apară farfuriile cu voturile date de artiștii din distribuția musicalului „Mamma Mia”.

citește și: Romică Romașcu a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, dar apoi a primit o veste uriașă

citește și: Tensiuni uriașe între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat

Emoțiile au fost uriașe și banda de foc a scos la iveală un deznodământ ce a nemulțumit nu doar concurenții, ci și pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Situație fără precedent la „Chefi la cuțite”! Cum a fost penalizat Sorin Bontea... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri