Antena Căutare

Începe războiul la „Chefi la cuțite”! Tactici surprinzătoare și momente apăsătoare, de la prima confruntare! „Cea mai bună apărare este atacul”

Începe războiul la „Chefi la cuțite”, luni seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima confruntare pe echipe. Vor fi puse în aplicare tactici surprinzătoare, vor fi folosite amulete și vor apărea momente apăsătoare.

Începe războiul la „Chefi la cuțite”! Tactici surprinzătoare și momente apăsătoare, de la prima confruntare! „Cea mai bună apărare este atacul”
Chefi la cuțite.

Chiar și cei 21 de concurenți talentați vor fi luați prin surprindere de mișcările strategice ale chefilor, căci jurații se pregătesc să-și folosească cele mai valoroase atuuri încă de la start!

De altfel, amuletele, câștigate de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în perioada preselecțiilor, au stârnit un război tacit între ei.

„Cea mai bună apărare este atacul”, va spune chef Sorin Bontea, convins.

Tema liberă, piure-ul şi mãmãliga, ultimele provocãri înaintea confruntãrilor pe echipe la ”Chefi la cuțite”... „Sunt convins că va fi război!” Chefii își ascut cuțitele pentru primul battle din sezonul 7 luni, de la 20.00, la Anten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x