Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Chefii își amintesc de cele mai tari faze din emisiune! De la glumițe spumoase și până la peripeții delicioase!

A venit momentul marelui deznodământ: finala! Totuși, cei trei chefi și-au adus aminte de cele mai savuroase momente din cadrul emisiunii.

A venit momentul marelui deznodământ: finala! Totuși, cei trei chefi și-au adus aminte de cele mai savuroase momente din cadrul emisiunii.

Îți mai amintești de Alifie, puștiul tatuat cu atitudine de semizeu? Sau de glumele piperate ale coanei Mița?

Sau de momentele în care cei trei vestiți bucătari au început să cânte?

Articolul continuă după reclamă

Chef Bontea s-a amuzat teribil de povestirile lui Scărlătescu, maestrul care a călătorit în toată lumea și a copilărit la Vama Veche.

Chef Florin Dumitrescu s-a amuzat teribil când a gustat „sarmaluța chinezesc” a lui Wang, iar Scărlătescu și-a amintit cu mare drag de peripețiile concurneților din timpul diferitelor probe.

A fost o călătorie frumoasă și savuroasă, din toate punctele de vedere!

Din păcate, drumul a ajuns la final și numai un singur concurent va fi desemnat câștigător.

Trei concurenți și un premiu de 30.000 de euro! Se dă bătălia finală, iar emoțiile ating cote maxime!... Ultima bătălie! Cei trei finaliști află ce trebuie să facă pentru a câștiga marele premiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x