Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Răzvan Babană, schimbare uluitoare! Cum a apărut în fața fanilor, în prima zi de Crăciun: „Cum ai reușit să slăbești așa?”

Răzvan Babană este de nerecunoscut! Simpaticul concurent din sezonul șapte „Chefi la cuțite” și-a șocat fanii, în prima zi de Crăciun, cu un look senzațional. Doar că nimic nu este ceea ce pare!

Răzvan Babană

Răzvan Babană a creat haos pe Facebook, pe 25 decembrie, cu o singură fotografie! Concurentul „Chefi la cuțite” și-a schimbat imaginea de profil, cu una în care este de nerecunoscut.

Suplu, îmbrăcat la sacou și cu o perche de ochelari cu rame negre și cu multe kilograme în minus, Babană este total schimbat.

Fanii au crezut că simpaticul chef a reușit să slăbească peste noapte: „Cum ai reusit sa slăbești asa ? 😮 dă-mi si mie reteta te rog mult!”. Alții nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare cu regretatul designer Răzvan Ciobanu: „Crăciun fericit! Am crezut ca e Răzvan Ciobanu!”

Cine privea cu atenție, ar fi văzut că fotografia nu este una recentă. Sub imagine este notată data la care a fost publicată întâia oară: 31 ianuarie 2019.

Răzvan Babană are 24 de ani şi este organizator de evenimente în Timişoara! A început să lucreze de la vârsta de 15 ani pentru a le demonstra părinţilor săi că se poate întreţine singur!

Părinții nu au crezut că el se va putea descurca fără ei, dar Răzvan știa că drumul lui nu va fi așa! Și-a luat propria viață în mâini și a avut un succes remarcabil!

„Am cea mai mare încredere în mine. Eu am o vorbă pe care o zic pste tot unde mă duc: Pentru mine, eu sunt cel mai bun, restul nu contează”, spune Răzvan.

Video