Antena Căutare

Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea s-a ținut de șotii și i-a pregătit rivalului său, Cătălin Scărlătescu, o farsă de proporții!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Juratul emisiunii a profitat că nu era nimeni în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 și a pus o mască peste statuia lui Cătălin Scărlătescu, pentru ca „monumentul” de piatră să semene cu celebra actriță Marilyn Monroe.

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

„E mai simpatică așa. Așa mai da, acuma pot să-mi fac și eu o poză cu ea. Acum e Marilyn Monroe”, a dezvăluit Sorin Bontea, mândru de farsa sa și făcându-și un selfie de milioane.

Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Apoi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a revenit în platou, banda a mers și cei trei jurați au degustat cu atenție din preparatul Cătălinei Asăvoaie.

citește și: Preparatul care l-a făcut pe Chef Dumitrescu să scoată telefonul și să pozeze pentru Instagram. Ce era, de fapt, în farfurie

Doar că, la un moment dat, Cătălin Scărlătescu și-a aruncat ochii asupra statuii sale și a observat schimbarea! Reacția lui a fost de milioane și nu mai are nevoie de vreun comentariu.

Ce părere a avut acesta despre farsa lui Sorin Bontea și cum a reacționat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din a treia ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”!

Povestea lui Adrian Luca, un tânăr de 23 de ani cu un accent delicios! "Îmi doresc să fiu parte din țara mea"... De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x