Edițiile de luni și marți ale celui mai iubit cooking show- „Chefi la cuțite” au adus la masa jurizării preparate dintre cele mai variate.
Concurenții au avut la dispoziție ingrediente proaspete Lidl, cu care au realizat farfurii impecabile. Savoarea bucătăriei tradițional românești a fost pe placul celor trei chefi, iar delicioasele preparate s-au regăsit și într-o manieră reinterpretată.
Astfel, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu au încercat doar scrijele și hrenze de cartofi maramureșene, ci și sărmăluțe raw-vegane.
Explozia de gust a condimentelor internaționale, pusă la dispoziție de Lidl, le-a conferit și bucătarilor ce vin din afara granițelor prilejul să aducă la ,,Chefi la cuțite” rețete exotice.
Balutul, tocănița dominicană și limba de rață gătită în stil asiatic s-au aflat și ele printre farfuriile acestei săptămâni.
Final de emisiune ÎN LACRIMI, Chef Scărlătescu, impresionat: „În viața mea nu am văzut pe cineva care să sufere atât pen... Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția în care chefii au acordat un cuţit în culise: tânărul bucătar din Anglia a pri...