Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Rețete sofisticate în farfuriile concurenților de la „Chefi la cuțite”! Ce s-a gătit în primele confruntări din bucătărie?

 
+7 click pentru
galerie

Săptămâna aceasta, echipele din sezonul de poveste au trecut prin alte două confruntări care au restabilit rândurile în bucătăria „Chefi la cuțite”.

Ediția de marți seară a adus o altă temă impusă la bancurile de lucru: trei tipuri de preparate care au fost realizate ținând cont de plating-ul final, căci echipele au avut la dispoziție fotografii ce i-au ajutat să recreeze farfuriile ilustrate.

Sorin Bontea a avut avantajul de a alege, considerând că file-ul de monkfish învelit în bacon este un pariu sigur către inimile invitaților special de la masa jurizării.

Lui Cătălin Scărlătescu i-a revenit cotletul de berbecuț în mantie verde, iar Florin Dumitrescu și-a instruit bucătarii pentru a pregăti un mușchi de vită cu reducție de vin roșu. Bucătarii au avut la dispoziție top asigurate de Lidl și au folosit cele mai proaspete ingrediente din cămară pentru a livra preparate cu o savoare deosebită, dar și un plating impecabil.

În cele din urmă, gustul fraged al cotletului de berbecuț, ce a fost completat de un rulou de dovlecel și brânză proaspătă a fost prima alegere a celor de la masa degustării, iar bucătarii în tuncii galbene au marcat o nouă victorie în confruntările pe echipe.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE