Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Rețete sofisticate în farfuriile concurenților de la „Chefi la cuțite”! Ce s-a gătit în primele confruntări din bucătărie?

 
+7 click pentru
galerie

Săptămâna aceasta, echipele din sezonul de poveste au trecut prin alte două confruntări care au restabilit rândurile în bucătăria „Chefi la cuțite”.

Ediția de marți seară a adus o altă temă impusă la bancurile de lucru: trei tipuri de preparate care au fost realizate ținând cont de plating-ul final, căci echipele au avut la dispoziție fotografii ce i-au ajutat să recreeze farfuriile ilustrate.

Sorin Bontea a avut avantajul de a alege, considerând că file-ul de monkfish învelit în bacon este un pariu sigur către inimile invitaților special de la masa jurizării.

Lui Cătălin Scărlătescu i-a revenit cotletul de berbecuț în mantie verde, iar Florin Dumitrescu și-a instruit bucătarii pentru a pregăti un mușchi de vită cu reducție de vin roșu. Bucătarii au avut la dispoziție top asigurate de Lidl și au folosit cele mai proaspete ingrediente din cămară pentru a livra preparate cu o savoare deosebită, dar și un plating impecabil.

În cele din urmă, gustul fraged al cotletului de berbecuț, ce a fost completat de un rulou de dovlecel și brânză proaspătă a fost prima alegere a celor de la masa degustării, iar bucătarii în tuncii galbene au marcat o nouă victorie în confruntările pe echipe.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe