Antena Căutare

Richard Abou Zaki a mers printr-o piață din București și imaginile au devenit virale. Ce s-a întâmplat când a apărut el

Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite s-a plimbat printr-o piață din București și imaginile au devenit virale. Ce s-a întâmplat când a apărut printre tarabele cu legume și fructe.

Galerie
Juratul de la Chefi la cuțite a făcut o plimbare printr-o piață din București | Antena 1

Recent, Chef Richard Abou Zaki, jurat la Chefi la cuțite sezonul 13, a făcut o plimbare printr-o piață din București, iar imaginile au făcut senzație.

Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite a mers printr-o piață din București și imaginile au devenit virale. Ce s-a întâmplat când a apărut el

Zâmbitor și amabil, acesta s-a plimbat printre tarabe, salutând respectuos toți vânzătorii. Cei mai mulți l-au recunoscut și au fost încântați să-l vadă.

„Prima mea vizită într-o piață din București. Ce primire!! Fin, elegant, frumos! Mulțumesc”, a scris juratul de la Chefi la cuțite sezonul 14, în dreptul clipului video publicat pe contul său personal de Instagram.

Articolul continuă după reclamă

În imagini se vede ce reacții a stârnit acesta, atunci când a început să se plimbe printre tarabele cu fructe și legume.

„Chef Richard! Mânca-i-aș gurița lui de băiat fin, elegant, frumos!”, au zis două florărese.

„Să vă trăiască fetița!”, i-a urat un bărbat.

„Chef Richard! Poftiți, am adus căpășuni! Super-super dulci, bune! Kilogramul de căpășuni e 30 de lei. Hai, Chef Richard!”, a încercat o femeie să îl convingă să ia căpșuni.

„O cumpru toată!”, a zis chef Richard Abou Zaki, încântat până peste cap de gustul intens al fructelor.

„Toate căpășunile?”, a întrebat doamna mirată.

„Toată caseta vreau! Spectaculos!”, a zis juratul Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Fin, elegant, frumos! 😂”, a glumit în comentarii Chef Orlando Zaharia despre colegul său de platou de la Chefi la cuțite sezonul 13.

„Esti un scump..”, „Chef ,vezi , ai ajuns faimos, mai faimos ca inainte, te iubeste Romania😍😍😍😍”, „😂ești mortallll”, „Cel mai "fin,elegant ,frumos ",Chef Richard !❤️❤️❤️❤️”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

Au început filmările pentru Chefi la cuțite, sezonul 14. Ce noutăți aduce emisiunea

Veste mare pentru fanii Chefi la cuțite. Filmările show-ului culinar au început, iar jurații se află pe platourile de filmare unde au ocazia să deguste din preparatele concurenților. Noul sezon aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor preparate de senzație, momente inedite și reguli noi.

Tensiunile au atins deja cote maxime, iar jurații sunt mai pregătiți ca niciodată să termine sezonul 14 cu un câștigător. Rivalitatea dintre chefi a ieșit la iveală încă de la primele ediții ale show-ului culinar pe care publicul le așteaptă pe micile ecrane ale televizoarelor.

Sezonul 14 din Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane ale publicului. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune și o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show.

„A luat 3 cuțite”. Chefii Zaharia, Sautner și Popescu, foarte apreciați pentru preparatele lor, la nunta lui Ianis Hagi ... Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x