Antena Căutare

Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a ales să gătească

Richard Abou Zaki a pariat pe niște preparate îndrăznețe în primul battle de la Chefi la cuțite și asta i-a adus o victorie importantă.

colaj foto cu richard abou zaki si concurentii din echipa roz de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient îndrăzneț și asta i-a adus o victorie la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

În ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite a avut loc primul battle din sezonul 13. Emoțiile au fost mari pentru toți cei trei chefii și Irina Fodor a venit cu o temă de gătit pe măsură!

Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au fost puși să pregătească un preparat care să conțină 13 ingrediente. Misiunea n-a fost una ușoară, însă fiecare echipă s-a străduit să obțină un preparat gustos.

Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut și asta i-a adus o victorie uriașă.

Richard Abou Zaki a pariat pe un ingredient neobișnut în primul battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a ales să gătească

În primul battle, cei trei jurați au fost puși să pregătească un preparat care să conțină 13 ingrediente. Ei și echipele lor au încercat să pregătească rețete nu doar gustoase, ci și aspectuoase.

Orlando Zaharia a făcut mușchiuleț de porc cu umplutură de spanac, spumă de ciuperci porcini, jeleu de hrean cu spanac și cartofi dauphinoise. Alexandru Sautner a făcut mușchi de vită cu ciuperci cu trufe, piure cu trufe, praz crocant și baby morcov.

Richard Abou Zaki a pregătit mușchi de vită cu cărbune afumat, piure de cartofi, sos de ardei roșu și sos de ardei galben, sos de vită și legume. Acesta a ales să parieze pe un ingredient neobișnuit precum cărbunele afumat, știind faptul că degustătorii sunt coșari de meserie.

Acest mic detaliu a adus o victorie uriașă lui și echipei sale, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă emoțiile și să aibă curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate, căci acest lucru poate aduce o victorie! În sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, cei care au mizat pe gust și pe o prezentare surprinzătoare au avut numai de câștigat atât la probele pe echipe, cât și la probele individuale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Robert Candoi a pariat pe ambiția lui și asta i-a adus un câștig, în sezonul 13! Ce i-au zis chefii și ce anunt a făcut... Echipa lui Chef Orlando Zaharia a câștigat battle-ul ieri seară, la Chefi la cuțite. O concurentă, eliminată la proba in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x