Antena Căutare

Robert s-a întors să își ia revanșa! A lăsat vânzările și s-a apucat de bucătărie, chiar dacă nu a fost ușor! „Credeți-mă că acum chiar am timp să fac dragoste cu soția”

Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!

Robert Mihai a concurat în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a avut succes. De data aceasta, tânărul a revenit cu forțe noi!

Ceva mai plin de încredere, Robert, proaspăt bucătar după ce a lăsat vânzările, a ales să gătească un file de cod cu piure de mazăre și baby dovlecel la grătar.

Nu a venit singur, ci alături de tatăl său, concurent și el. Au muncit contracronometru și fiecare a sperat că va obține un vot pozitiv din partea celor trei chefi.

Se pare că și de data aceasta sarea i-a băgat bețe în roate concurentului.

Ajuns în fața chefilor, acesta a spus că meseria de bucătar i se potrivește mai bine și că, de când a lăsat vânzările, are timp chiar și să facă dragoste cu soția! În plus, își dorește să facă performanță și să reușească să ajungă un bucătar bun.

Momentul a fost unul comic, dar Robert a primit șansa de a merge mai departe!

Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!... Prazul și Oltenia sunt la putere la „Chefi la cuțite”! Tată și fiu au ajuns rivali după ce au decis să concureze separat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x