Antena Căutare

Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămâne la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat

Romică Romașcu a fost eliminat în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar Cătălin Scărlătescu i-a dat șansa de-a rămâne în continuare în competiție. Ce decizie a luat concurentul?

Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămâne la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat Galerie
Gina Pistol și jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția trecută din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Romică Romașcu a fost eliminat, dar Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă pentru a-l păstra în concurs. Și acum, acesta a pregătit farfuria ce a obținut cele mai puține punct, lucru ce presupune eliminarea acestuia din competiția culinară

„Plecai fără să zici nimic, fără să-ți iei la revedere?”, l-a întrebat Cătălin Scărlătescu.

Ce a decis Romică Romașcu, în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

A încercat Romică Romașcu să explice ceva, dar nu a reușit. Acesta a fost momentul în care juratul emisiunii „Chefi la cuțite” i-a chemat pe bucătarii săi înapoi în platou.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

„Am muncit foarte mult în perioada de audiții ca să câștig cât mai multe amulete. Ele mă ajută să-mi mențin strategia. Din păcate, voi azi m-ați pus în situația de-a folosi o amuletă. Nu este un moment ușor. Dacă azi găteam bine nu trebuia s-o folosesc. Am aici o amuletă care spune că pot să salvez un om eliminat, înlocuindu-l cu altul din echipă. Eu nu pot să renunț la tine. Îmi sunteți dragi, foarte dragi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, spre marea surprindere a tuturor.

Acesta a fost momentul în care bucătarii din echipa în carouri au resimțit emoții uriașe, conștientizând faptul că oricine poate pleca acasă.

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

„Romică, vrei să rămâi în competiție? Răspunde ferm”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

Spre marea surprindere a tuturor, Romică Romașcu a răspuns că nu vrea să rămână, dacă asta implică înlocuirea cu un alt coleg.

citește și: Gina Pistol i-a lăsat mască pe toți, la „Chefi la cuțite”! Cum a apărut: „Am rămas gură cască”

Astfel, la finalul ediției 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu și-a luat la revedere de la Romică Romașcu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Eliminare complet neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a pierdut Cătălin Scărlătescu: „Nu pot să cred”... Eliminare complet neaşteptată la Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x