Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! A tăiat mărarul cu toporul, dar i-a făcut să râdă cu lacrimi: Roby Roberto, show la Chefi

 

Să vă dea Dumnezeu sănătate și Măicuța Domnului dimpreună cu El! Dar pe cine avem noi aici? Da, da, ați văzut bine, e chiar Mihai Bendeac. De fapt, e Roby Roberto, care i-a dat curaj lui Bendeac să vină să gătească la ”Chefi la cuțite”.

Personajul interpretat de Mihai Bendeac în „Băieţi de oraş”, și-a făcut apariția pe platou pentru a-i îndeplini o dorință mamei sale care iubește enorm această emisiune.

”Mi-a zis să nu vin, că mă fac de râs. Și sigur așa o să fie. Băi, dar am niște emoții, de zici că gătesc pe Național Arena”, spune Bendeac.

Cu ochelari de soare și o ținută atent pregătită în stilul celebrului Roby Roberto, Mihai a gătit un preparat inventat de el: omletă ”fusion new age”. Cu mult mărar, tăiat nu tocmai mărunt!

Dar stați că intră la jurizare, iar de aici începe show-ul! 

” - Cum te cheamă?”, întreabă chefii.

” - Mihai. Sau Manea Robert, se scrie Manea, dar se citește manea”, începe Bendeac, în pielea celui mai tare personaj de la ”Băieți de oraș”. 

Dialogul cu chefii continuă printre hohote de râs ca, la final, ăsta mic al nostru să ia două cuțite: ”Vă bateți joc de mine?” Nici vorbă, Mihai! Chef Bontea abia te așteaptă! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe