Antena Căutare

Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar paramedic!

Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?

Ciocan Loredana Magda are 34 de ani și lucrează ca paramedic și bucătar în Italia. Oare va reuși să îi cucerească pe cei trei jurați?

„Când salvezi o viață este ceva de nedescris”, a spus concurenta venită special din Italia pentru a concura la emisiune. Speră că rețeta ei de trufe de tiramisu cu inimă de ciocolată.

În timp ce lucra ca paramedic i s-a oferit șansa de a lucra în bucătărie și, după cinci ani, a devenit chiar bucătar al unui restaurant. Spune că nu poate renunța nici la meseria de paramedic, căci îi aduce mari satisfacții sufletești.

Își dorește să revină în țară dacă soarta îi va oferi o șansă în acest sens.

Chefii au fost surprinși de preparatul găsit în farfurie și apoi au înfruntat-o pe concurentă, dându-i astfel șansa de a merge mai departe în concurs.

Cum sună combinația între ,,tiramisu și pulpe de pui”? Preparate excentrice sub cloșurile juraților ,,Chefi la cuțite”... Robert s-a întors să își ia revanșa! A lăsat vânzările și s-a apucat de bucătărie, chiar dacă nu a fost ușor! „Credeți-m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x