Scărlătescu, la un pas s-o pățească la „Chefi la cuțite”! La ce este alergic: „Mi se umflă capul”

După ce s-a luat la întrecere cu mama sa în bucătăria „Chefi la cuțite”, Kamila Villegas Millan a așteptat cu sufletul la gură degustarea preparatului său, doar că surpriza a fost mare atunci când s-a descoperit că chef Cătălin Scărlătescu este alergic la unul dintre ingrediente!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În a cincea ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, puștoaica de 13 ani a dorit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu o super rețetă de churros. Fericită de rezultat și dornică să afle verdictul, Kamilla Villegas Millan a urmărit cu multă atenție reacțiile chefilor.

citește și: Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu aur”

Doar că zâmbetul i-a cam dispărut de pe chip atunci când copila a descoperit că chef Cătălin Scărlătescu este alergic la unul dintre ingredientele folosite de ea, motiv pentru care acesta nu se poate bucura pe deplin de preparatul pregătit de ea cu atâta drag. Pentru cei care nu știu, chef Cătălin Scărlătescu este alergic la scorțișoară, cuișoare și nucșoară.

Scărlătescu, la un pas s-o pățească la „Chefi la cuțite”! La ce este alergic: „Mi se umflă capul”

Kamilla Villegas Millan la „Chefi la cuțite”

Kamilla Villegas Millan la „Chefi la cuțite”

„Hai că am luat puțin, nu se întâmplă nimic”, a reacționat juratul de la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Porțile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția puștoaica, purtând un sombrero din Mexic, țara sa natală. Acesta a fost momentul în care cea mică a purtat un dialog delicios cu cei trei jurați „Chefi la cuțite”.

Chiar dacă nu a mers mai departe, Kamila a fost lăudată și încurajată să revină în sezonul următor!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri