Antena Căutare

Scărlătescu s-a pocăit sau are o strategie ascunsă? ”L-am văzut cu trei concurenți, am zis că trebuie să-l ajut cumva, să nu-l las cu pantalonii în vine!”

Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria. În această seară, bătălia e epică. Echipele au de gătit pește, ingredientul care a dat tema probei.

Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria. În această seară, bătălia e epică. Echipele au de gătit pește, ingredientul care a dat tema probei.

Astfel, la bancurile de lucru avem crap, păstrăv și cod negru. Scărlătescu face împărțeala și mizează pe o strategie interesantă: vrea să-l bage puțin în umbră pe colegul Bontea, așa că-i oferă codul.

Pentru el și echipa mov păstrează crapul, iar lui Dumitrescu îi oferă în ajutor păstrăvul, despre care știe deja că se pricepe să-l gătească. Astfel și echipa va face treabă bună.

Acestea fiind spuse, taraful își așteaptă farfuriile!

”Bordeiaș, bordei, bordeeeei”! Taraful din Clejani va juriza farfuriile. Scărlătescu: ”E și Margherita?” Dumitrescu: ”Eu... Premieră la ”Chefi la cuțite”! Chef Bontea urlă din toți plămânii și cere ajutorul unui concurent dintr-o altă echipă: ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x