Chefi la cutite

Scărlătescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, înconjurat de domnișoare! Ce tematică surpriză a ales chef Cătălin pentru petrecerea cu 400 de invitați

 

Simpaticul chef Scărlătescu a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Numai că, în loc de mireasă, zeci de domnişoare superbe au roit în jurul sărbătoritului. Iar aroganţele au fost mai ceva ca cele din cluburile de fiţe.

Invitaţii s-au distrat de minune la petrecerea aniversară a celui mai cunoscut şi dorit chef din România. Şi pe bună dreptate, pentru că domnişoarele au roit toată seara în jurul lui şi l-au făcut pe Scărlătescu să se simtă mai ceva ca un adolescent.

Petrecerea a fost una cu tematică, toţi invitaţii au purtat haine marinăreşti. Şi bineînţeles că nu a putut lipsi băutura care de această dată nu a fost adusă cu roaba sau tancul ci a fost pusă în piscine gonflabile! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe