Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Scărlătescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, înconjurat de domnișoare! Ce tematică surpriză a ales chef Cătălin pentru petrecerea cu 400 de invitați

 

Simpaticul chef Scărlătescu a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Numai că, în loc de mireasă, zeci de domnişoare superbe au roit în jurul sărbătoritului. Iar aroganţele au fost mai ceva ca cele din cluburile de fiţe.

Invitaţii s-au distrat de minune la petrecerea aniversară a celui mai cunoscut şi dorit chef din România. Şi pe bună dreptate, pentru că domnişoarele au roit toată seara în jurul lui şi l-au făcut pe Scărlătescu să se simtă mai ceva ca un adolescent.

Petrecerea a fost una cu tematică, toţi invitaţii au purtat haine marinăreşti. Şi bineînţeles că nu a putut lipsi băutura care de această dată nu a fost adusă cu roaba sau tancul ci a fost pusă în piscine gonflabile! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe