Antena Căutare

Scărlătescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, înconjurat de domnișoare! Ce tematică surpriză a ales chef Cătălin pentru petrecerea cu 400 de invitați

Simpaticul chef a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Simpaticul chef Scărlătescu a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Numai că, în loc de mireasă, zeci de domnişoare superbe au roit în jurul sărbătoritului. Iar aroganţele au fost mai ceva ca cele din cluburile de fiţe.

Invitaţii s-au distrat de minune la petrecerea aniversară a celui mai cunoscut şi dorit chef din România. Şi pe bună dreptate, pentru că domnişoarele au roit toată seara în jurul lui şi l-au făcut pe Scărlătescu să se simtă mai ceva ca un adolescent.

Petrecerea a fost una cu tematică, toţi invitaţii au purtat haine marinăreşti. Şi bineînţeles că nu a putut lipsi băutura care de această dată nu a fost adusă cu roaba sau tancul ci a fost pusă în piscine gonflabile!

Gina Pistol, sexy și seducătoare în pat! Blondina de la „Chefi la cuțite” și-a înnebunit fanii cu ultima apariție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x