Alex Negru este bucătar, lucrează pe aeroport și este responsabil cu mâncarea aia pe care o primim noi în avion.
S-a școlit prin Marea Britanie, unde a plecat cu o bursă, a ajuns să aibă 130 de kilograme, iar aici s-a pus stop poveștii:
”Adică tu cântăreai cât Scărlătescu”, a fost întrebarea de pe buzele juraților.
”Poate și mai mult! Așa că am decis să schimb ceva!”, continuă să explice concurentul.
Unde s-a ajuns cu discuția, dar și cum au votat chefii risotto-ul său cu pește, în materialul video de mai sus!
”Scufița Roșie”, în lacrimi! Un preparat roșu le-a dat subiect de ironii chefilor! ”Arrr! Lupule, de ce ai gura așa de m... Talentul în bucătărie, moștenire de familie! Vărul de 18 ani al lui Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon, față-n faț...