Antena Căutare

Se apropie Paștele! Ce dietă recomandă chef Sorin Bontea? Secretele au ieșit la iveală!

Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!

Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!

Obișnuiești să ții post? Care e secretul dietei perfecte?

Nu prea țin post, recunosc, însă eu am un regim alimentar destul de echilibrat și niciodată nu fac excese. De fapt, ăsta este și sfatul pe care îl dau tuturor: să mănânce ceea ce le place, dar în cantități mici și fără să facă excese.

Din fericire, în perioada postului Paștelui apar toate legumele de primăvară, așa că este chiar indicat să luăm o pauză de la cărnuri și să profităm de verdețuri. Piețele sunt pline de salată verde, ridichi, leurdă, untișor, ceapă verde, urzici.

Vă recomand să le folosiți ca atare, crude, în salate, combinate cu pește sau brânză. Pentru cine ține post, recomand ciupercile în loc de carne. Urzicile pot fi gătite cu usturoi și mămăliguță. Spanacul poate fi putin sotat cu usturoi.

Nu ocoliți fructele, pot constitui un mic dejun sau un desert foarte sănătos în perioada postului.

Chef Scărlătescu a pregătit cea mai bună reţetă de cartofi zdobiţi: "Când faci mâncare din suflet, toată lumea o să... Castigatorii primei etape a concursului din aplicatia de mobil Chefi la cutite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x