Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Semifinaliștii "Chefi la cuțite" au legat prietenii, deși luptă în echipe adverse. Dezvăluiri incendiare din culisele ediției finale

Cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie îşi ascut cuţitele pentru testul decisiv. Cel mai tensionat moment al sezonului 7 a venit  la pachet cu trei probe de foc! Cine va câştiga finala sezonului 7 de la Chefi la cuţite?

Semifinaliștii "Chefi la cuțite"

"Experiența la Chefi la cuțite te schimbă total, inclusiv ca om", confirmă, la unison, concurenții rămași în cursa finală a sezonului cu numărul 7.

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aproape că a ajuns la final și concurenții dau acum ultimele bătălii culinare, pentru a câștiga un loc în marea finală!

De data aceasta, munca în echipă a ajuns la final, aşa că cei trei Chefi îşi vor susţine concurenţii doar din culise. Cine se descurcă cel mai bine la finalul acestor trei probe va primi un loc în finala emisiunii Chefi la cuțite, dar din păcate doar trei sunt norocoșii care vor avea această șansă!

Chef Bontea, care a câştigat cele mai multe trofee până acum, se bazează pe patru semifinalişti, chef Scărlătescu pe trei, în timp ce chef Dumitrescu intră în bătălia pentru marea finală cu doar doi bucătari.

Până la aflarea celor trei nume care se vor lupta diseară, ora 20:00, la Antena 1, pentru trofeul sezonului 7 "Chefi la cuțite", băieții au poposit în platoul Xtra Night Show, unde au dezvăluit ce a înseamnat pentru ei această experiență.

Video