Antena Căutare

Sezonul de poveste ajunge la final! Scărlătescu, în lacrimi la semifinala "Chefi la cuțite": Ți-ai pus în cap să ne faci pe toți să plângem?"

Trei probe consecutive vor strânge rândurile în bucătărie, căci la sfârșitul semifinalei din această seară, de la 20:00, doar trei dintre cei mai talentați candidați ai sezonului 5 își vor adjudeca locul în marea finală de poveste.

Trei probe consecutive vor strânge rândurile în bucătărie, căci la sfârșitul semifinalei din această seară, de la 20:00, doar trei dintre cei mai talentați candidați ai sezonului 5 își vor adjudeca locul în marea finală de poveste.

Numele finaliștilor, dar și numele câștigătorului vor fi dezvăluite în ediția ce va continua marți, 26 iunie, pe Antena 1, de la ora 20:00.

Prima probă a serii de luni este cea a amintirilor dragi, căci concurenții vor avea de pregătit deserturi savuroase ce îi trimit cu gândul la cele mai frumoase momente din copilărie. Cei nouă vor găti de data aceasta singuri, fără să mai facă echipă și fără să mai fie îndrumați de către cei trei chefi, tocmai de aceea semnătura culinară a fiecăruia trebuie să fie cât mai bine conturată în preparatele finale. Tema sesiunii de gătit le pune zâmbetul pe buze bucătarilor, ce resimt din ce în ce mai mult dorul de casă, însă o surpriză neprevăzută va da naștere celor mai emoționante reacții în platou: “Gina, ți-ai pus în cap să ne faci pe toți să plângem? Eu am lacrimi în ochi.”, afirmă chef Scărlătescu.

Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în această seară, de la ora 20:00.

Azi, de la 20:00, în semifinala "Chefi la cuțite": Gustul copilăriei, prima provocare culinară a serii... A început SEMIFINALA! Lacrimi, declarații și surprize uriașe la „Chefi la cuțite”, chiar înainte de război!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x