Apariții inedite, povești emoționante și o pasiune pentru gastronomie ce a luat conturul unor farfurii de excepție, au fost printre ingredientele edițiilor de săptămâna aceasta.
Imaginația concurenților a fost, ca de obicei, susținută de prospețimea ingredientelor din cămara Lidl, cu ajutorul cărora bucătarii au gătit preparate ce s-au ridicat la standardul înalt al competiției. Pentru unii dintre ei, seara s-a terminat cu un pașaport de trecere în etapa următoare, iar cele mai savuroase propuneri culinare au fost jurizate cu trei cuțite.
Prospețimea fructelor și a legumelor din cămară, frăgezimea cărnii și oferta diversificată de ingrediente puse la dispoziție de Lidl i-a ajutat să se afirme în prima etapă a show-ului.
Rețetele au fost printre cele mai diverse, iar glass noodles în stil asiatic cu creveți, sau pieptul de rață cu sos de portocale și piure de țelină au fost preferatele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Și juniorii au făcut spectacol în edițiile de săptămâna aceasta, iar rețetele dulci ale micilor bucătari de 10 și 12 ani, precum laptele de pasăre și souffle-ul de ciocolată, le-au garantat succesul.