Antena Căutare

Shavkat Nodirov este din Uzbekistan, și-a vândut taurii ca să fie student în România și a făcut show la „Chefi la cuțite”

Shavkat Nodirov este unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Tânărul din Uzbekistan a făcut senzație în fața juraților!

Shavkat Nodirov este din Uzbekistan, și-a vândut taurii ca să fie student în România și a făcut show la „Chefi la cuțite” Galerie
Shavkat Nodirov a făcut senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Shavkat Nodirov are 23 de ani și a venit în România în calitate de student. Acesta a dezvăluit că nu le-a spus părinților săi că participă la emisiunea „Chefi la cuțite”, de teamă că ar putea să fie aspru mustrat, în cazul în care face vreo greșeală în bucătărie!

Tânărul din Uzbekistan a explicat că, după părerea lor, toți bărbații trebuie să știe să gătească.

Shavkat Nodirov i-a amuzat pe jurații emisiunii Chefi la cuțite

Chiar dacă nu sunt profesionist, vreau să le arăt românilor că și noi avem bucătărie tradițională. Vreau să fac orez cu carne de vită. E un preparat tradițional, extrem de apreciat. Rețeta original este cu carne de taur, dar voi folosi carne de vacă”, a dezvăluit concurentul, plin de emoții, în timp ce s-a apucat de gătit.

citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat

Când rețeta de orez cu carne de vită a fost gata, Shavkat Nodirov a urmărit cu mult interes și cu emoții din plin jurizarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Surpriza a fost mare pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, atunci când au ridicat cloșurile. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, dar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au apucat să se joace cu mâncarea!

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

Ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a povestit mai multe despre viața sa ca student.

„Bunicii mei și-au vândut taurii ca să vin să studiez aici în România. Pentru asta i-am crescut, pentru ca să-mi continui studiile. Taurii mi-au salvat viața”, a dezvăluit tânărul, spre deliciul juraților.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Farfuria lui Sorin Bontea l-a speriat pe Florin Dumitrescu la degustare! Care este motivul... Victor Maftei a adus la „Chefi la cuțite” o rețetă specială de tacos, descoperită în Mexic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x