Antena Căutare

Silviu Nedelea, unul dintre favoriții la marele trofeu "Chefi la cuțite", a gătit sushi, în direct: "Am învățat pe stradă"

Mare provocare pentru chef Silviu Nedelea, concurent la Chefi la cuțite. Bucătarul pregătește sushi în platoul Xtra Night Show.

Mare provocare pentru chef Silviu Nedelea, concurent la Chefi la cuțite. Bucătarul pregătește sushi în platoul Xtra Night Show. A preparat numeroase delicatese la viața lui, a călătorit mult și a învățat de la oamenii locului.

Silviu a gătit și pentru Regele Mihai sau pentru personalități de talie internațională, precum Angela Merkel. Același Silviu care luptă să câștige marele premiu de 30.000 de euro și trofeul sezonului 6 "Chefi la cuțite".

Rămâne de văzut, însă, dacă va trece de ultima probă a Semifinalei pentru a-și ocupa unul dintre cele trei locuri din Marea Finală. Nu rata, marți seară, de la 20:00, deznodământul celui de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite" și numele marelui câștigător.

CONCURS! Câștigă o tigaie Regis Stone Wok cu care să pregătești cele mai bune rețete din lume... Record de audienţă în semifinala „Chefi la cuțite”: 5 bucătari au rămas în cursa către finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x