Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Silviu Nedelea, unul dintre favoriții la marele trofeu "Chefi la cuțite", a gătit sushi, în direct: "Am învățat pe stradă"

 

Mare provocare pentru chef Silviu Nedelea, concurent la Chefi la cuțite. Bucătarul pregătește sushi în platoul Xtra Night Show. A preparat numeroase delicatese la viața lui, a călătorit mult și a învățat de la oamenii locului. 

Silviu a gătit și pentru Regele Mihai sau pentru personalități de talie internațională, precum Angela Merkel. Același Silviu care luptă să câștige marele premiu de 30.000 de euro și trofeul sezonului 6 "Chefi la cuțite". 

Rămâne de văzut, însă, dacă va trece de ultima probă a Semifinalei pentru a-și ocupa unul dintre cele trei locuri din Marea Finală. Nu rata, marți seară, de la 20:00, deznodământul celui de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite" și numele marelui câștigător.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI