Antena Căutare

Situație fără precedent la „Chefi la cuțite”! Cum a fost penalizat Sorin Bontea

După ce artiștii din distribuția celebrului musical „Mamma Mia” au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurații show-ului au aflat cine a primit cele mai multe voturi, în ediția 29 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Emoțiile au fost mari în ediția 29 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și bucătarii au încercat din răsputeri să pregătească rețete cât mai gustoase, pe bază de foietaj.

De data aceasta, cei care au făcut degustarea și jurizarea preparatelor pregătite de cele trei echipe de la „Chefi al cuțite” au fost artiștii din musicalul „Mamma Mia”.

Sorin Bontea, penalizat în ediția 29 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Sarcina nu a fost una deloc ușoară și bucătarii au părut să se confruntă cu dificultăți de comunicare, dar și cu probleme în materie de gestioant timpul.

citește și: Romică Romașcu a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, dar apoi a primit o veste uriașă

Acum, banda a început să meargă și să dezvăluie cum au votat jurații din ediția 29 dinn sezonul 8 „Chefi la cuțite” și ce farfurie i-a impresionat cel mai mult.

citește și: Tensiuni uriașe între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat

Surpriza a fost mare atunci când primele voturi au mers către Sorin Bontea, cel care a avut mari probleme în timpul gătitului! Acesta a fost momentul ce l-a scos din sărite pe Florin Dumitrescu și acesta nu și-a mai putut stăpâni nervii. Pentru că nu a terminat la timp, Sorin Bontea a fost penalizat cu două farfurii.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Tensiuni uriașe între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat... Răsturnare de situație la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat proba de foietaj...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x