Căutare Live

Situație șocantă la „Chefi la cuțite”! „Trebuie să plece din emisiune, altfel riscă să fie expulzat din România”

A fost o nouă rundă de confruntări culinare în bucătăria de la „Chefi la cuțite”, doar că de data aceasta, miza este una uriașă!

A fost o nouă rundă de confruntări culinare în bucătăria de la „Chefi la cuțite”, doar că de data aceasta, miza este una uriașă!

Farfuriile pregătite de concurenți la proba de duel au arătat spectaculos, iar gustul a fost unul pe măsură!

Totuși, cei trei chefi au degustat fără să știe ce bucătar a gătit și fiecare a acordat puncte. La final a urmat jurizarea în urma căruia este anunțat concurentul care pleacă acasă. Doar că de data aceasta a fost o situație complet neașteptată!

Julius Gutierrez este cel care părăsește competiția, spre marea surpriză a tuturor, deși a gătit extrem de bine.

„Avem o problemă! Julius trebuie să plece în această seară, fiindcă altfel riscă să își piartă locul de muncă...și să fie expulzat din România”, a anunțat Gina Pistol, săre marele șoc al tuturor.

„Copiii mei sunt pe primul plan, nu îmi permit să îmi pierd slujba și să nu îmi mai ajut copiii. Trebuie să renunț la această emisiune. E un vis frumos...”, a declarat Julius emoționat.

Așadar, echipa albastră a lui Dumitrescu pierde un concurent extrem de important.

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... „Iulică din Filipine”, obligat să plece de la „Chefi la cuțite” ca să nu fie expulzat din România! Povestea lui este inc...
Ultimele știri