Antena Căutare

Sorin Bontea, mândru de fiul său cel mare. Cum arată acum Iulian și ce premiu important a câștigat: „Am cu ce mă lăuda”

Sorin Bontea și-a anunțat fanii că fiul său a obținut un nou premiu important la o cursă de mașini. Chef-ul a mărturisit că are motive de laude când vorbește despre Iulian.

Colaj cu Sorin Bontea Galerie
Sorin Bontea și-a anunțat fanii că fiul său a obținut un nou premiu important la o cursă de mașini. | Antena 1

Fanii lui Sorin Bontea știu că fiul său este un sportiv talentat și că la cursele de mașin la care participă urcă de cele mai multe ori pe podium. Chef Bontea a anunțat că Iulian a câștigat un nou premiu important:

„Am și eu cu ce mă lăuda! Iulian Bontea a câștigat Logan Cup. Sunt foarte mândru de el!”, a scris Sorin Bontea în dreptul imaginilor cu Iulian Bontea.

Sorin Bontea, mândru de fiul său, Iulian Bontea

În una dintre fotografii apare și Sorin Bontea, care și-a privit cu emoții copilul în cursă.

Fanii chef-ului l-au felicitat pe Iulian Bontea pentru această reușită importantă.

Citește și: Sorin Bontea, imagine rară alături de fiica lui. Cât de frumoasă este Miruna și cum s-a pozat alături de tatăl ei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Discuție spumoasă între Sorin Bontea și fiica lui, Miruna: „Dar ce faci, tati, acolo?” Reacția juratului de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea este mândrul tată a doi copii. Miruna și Iulian Bontea sunt minunile din viața chef-ului și a soției acestuia. Sorin Bontea se mândrește cu realizările copiilor săi.

Copilul cel mare al lui Sorin Bontea ae 26 de ani și este sportiv și campion la curse de mașini. Deși Sorin Bontea este emoționat de fiecare dată când îl știe la volan pe fiul său, are încredere în el.

Sorin Bontea a spus în repetate rânduri că și-a încurajat copiii să-și urmeze pasiunile:

„Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism. I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a declarat Sorin Bontea în urmă cu câțiva ani, potrivit viva.ro.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”... Noi ingrediente inedite vor instaura haosul la bancurile de lucru diseară, în bucătărie: „N-am mâncat în viaţa mea aşa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x